Det hele starter med dig selv og dine CO2 fodtrykØkologi

 *Økologi og økologisk* er ord vi har opfundet efter vi opfandt gifte og tillod dem.

Hos Hudterapeuten - Mikkel Støve betyder økologi ikke at et produkt bærer en bestemt certificering for at være økologisk eller miljøvenligt. Det betyder, at vi er tilbage ved naturens udgangspunkt - Nemlig uden gifte.


Profil

Personligt er jeg statsligt uddannet, med speciale i ansigtsbehandler, massage og økologi. Klinikken åbnede i 2016, og er en af de få økologiske i Danmark, hvor der er tid og rum til dig.

Mission

Tilbyde dig en innovativ tilgang til professionel hudpleje med rene økologiske behandlinger og produkter, som giver mærkbare resultater. Produkter og behandlinger må ikke belaste naturen eller skade din og andres sundhed!

Vision

At udbyde det mest økologiske koncept indenfor hudpleje i hele Danmark, som kan tilbyde 100% økologiske varer og ydelser til alle indkomsttyper, herunder egen hudplejeserie og SPA.Teva Skin Care

*Teva Skin Care er en professionel hudplejeserie lavet af 100% økologiske & vildthøstede ayurvediske urter, æteriske olier samt vitaminer fra naturlige kilder & mineraler fra jorden kombineret med organisk fremstillet peptider (Argireline & Matrixyl), for at give dig en ekstrem effektiv hudpleje- & anti age serie.

Award