Beauty Angel ELT-2 Intensiv

Beauty Angel Lys – Optimerer cellernes naturlige processer

Vidste du at…

Med klinisk dokumenteret effekt, er Beauty Angel Lyset en effektiv og sikker behandling som forbedrer din hud og dit humør.

AntiAge:

Fibroblasterne (bindevævscellerne) tiltrækkes og aktiveres af Beauty Angel Lys og øger ATP produktionen – Det byder en øget celleaktivitet og dermed en tilføjelse af kollagen, elasten, hyaluronsyre i kroppen og huden.

Vores celler har brug for ATP (AdenosineTri Phosphate) – Det dannes i cellernes mitokondrier (kraftværker) og det er deres benzin. ATP er essentielt for at cellerne kan være i live, bevæge sig og arbejde. Med alderen danner vi mindre og mindre ATP, kollagen, elasticitet, derfor ældes huden.

Vi kan overleve flere minutter uden ilt, men kun 15 sek. UdenATP – Vi kan danne ATP ud fra mad – og lys, ligesom planter. Nedenstående billeder er ultralydsscanninger, der viser hudens collagenindholdfør og efter Beauty Angel.

fig1

Humøret:

Det kraftige lys kan hjælpe kroppen med at frigive endorfiner, herunder serotonin som påvirker humøret – Når lys går gennem øjnene og rammer nethinden, stimulerer det produktionen af serotonin.

fig2

Acne:

Beauty Angel lys modvirker urenheder og opheler betændelsestilstande i huden ved at aktivere “Makrofagerne” som er vores immunceller – De fungerer som bakteriespisende soldater, og nedbryder mikrober, beskadigede celler, celle-affald, fremmedlegemer og virker anti-inflammatorisk og vævsopbyggende.

fig3

Hele Kroppen – Strækmærker / Synlige blodårer

Lyset stimulerer hudens collagen og elastin produktion, som er hovedsubstansen i bindevævet, og grundfundamentet i blodårerne. Disse proteiner er vigtigt i forhold til at give huden og karerne smidighed, og deres evne til at strække sig/trække sig sammen. Med alderen falder produktionen og mængden af kollagen. Lilla eller rødlige strækmærker er nemmere at behandle end hvide, og det er derfor vigtigt at komme i gang med behandlingen hurtigst muligt for det bedste resultat.

fig4

Tør hud – Ansigt, Krop kænder eller fødder

Beauty Angel kan accelerere omsætningen af proteinstoffer i cellerne, som omdannes til fugtbindende stoffer –kaldet NMF (non-negative matrix factorization ).

Celledelingen normaliseres og huden styrkes indefra. Eventuelle gener såsom kløe, rødme og afskalling reduceres.

fig5

Beauty Angel Behandlingen:

Vores Beauty Angel ELT-2 Intensive behandling udføres individuelt som ren lysterapi, quick velvære, eller kombineret med vores øvrige behandlinger. Vi skræddersyer Beauty Angel behandlingen til netop de udfordringer, du har med din hud, ved hjælp af effektive økologiske produkter og tilpasset behandling.

Beauty Angel Lyset modvirker bl.a.

 • Rynker og fine linjer
 • Arvæv og strækmærker
 • Tør og dehydreret hud
 • Rødme og inflammation
 • Mørke rander og hævelser under øjne
 • Akne og uren hud m.m.
 • Vintertræthed

Oplev hvordan huden, kroppen og sindet forfriskes og stimuleres efter bare én behandling.

Vejledende behandlingsforløb

Beauty Angel ELT-2 Intensive tager udgangspunkt i hudens naturlige ældning. Ved andre behov som f.eks. akne, arvæv, strækmærker m.m. kan flere behandlinger være en mulighed.

Skemaet herunder er vejledende og viser antal behandlinger pr./uge som kurforløb. Efter et endt kurforløb kan cellernes optimerede processer holdes ved lige med behandling 1-2 gange om måneden.

fig6

Lysterapi er ligesom styrketræning. – Gør du det regelmæssigt, vil du oparbejde en styrke og tilsidst vedligeholde den. @Hudterapeuten.

Eksempler på behandlingsform:

I forbindelse af anden behandling: 150KR

 • 15 minutter Beauty Angel Lys

Ren Lysterapi: 249KR

 • 15 minutter Beauty Angel lLys
 • 2 x sera

Quick behandling: 449 kr.

 • Afrensning
 • Peeling/Exfoliering/Maske – Fugtgivende, tonende og dybderensende
 • 15 minutter Beauty Angel lLys
 • Afsluttende hydrering og 4x sera

Loyalitetsprogram:

Ved at følge loyalitetsprogrammet sparer du op til 33,6 % på din lysterapi.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os