Om Hudterapeuten

Økologisk koncept

Klinikken tilbyder en innovativ tilgang til hudpleje, hvor du kan opleve 100% økologiske behandlinger og produkter, som skaber resultater.

Vi har en ufravigelig holdning omkring ingredienser i kosmetiske produkter, hvorfor vi er særligt fokuseret og opmærksom på sundhed, effektivitet og miljø. Ikke blot for at skåne dig som kunde for skadelige og unødvendige tilsætningsstoffer, men i ligeså høj grad for at skåne vores skrøbelige natur og miljø uden at tilsidesætte effektiviteten.

Hos Hudterapeuten – har vi et tæt samarbejde med Puraveda Organics & Olga’s Organics som leverer rene produkter uden syntetisk kemi.

Det er vores overordnede holding at produkter og behandlinger skal være til din gavn og sundhed.

Puraveda Organics

Består af unikke biokemiske formler, der er lavet på økologiske ingredienser og organiske derivater. Hver eneste ingrediens er rationeret efter videnskabelige principper, som er klinisk testet i uvildige undersøgelser – Produkterne strækker sig i en bred vifte fra hud og kropspleje til hårpleje.

@PuravedaOrganics – ”Det er vores mission og mål at levere overbevisende evidens at botaniske økologiske ingredienser kombineret i en korrekt koncentration er byggesten for naturlige produkter, som ikke kun er det mest sunde valg for dig og din familie (og Jorden), men også det mest effektive valg! Faktisk viser moderne videnskab os på dagligt basis, at nogle af de mest potente medicinske og kraftfulde helende komponenter allerede er skabt af Moder Jord!”

Evolve Beauty

Evolve er håndlavede, økologiske og naturlige hudplejeprodukter. Alt hvad Evolve skaber, er lavet ved hjælp af naturlige og økologiske olier, udtræk og superfoods fra hele verden.Alle  produkterne er veganske, og laves i små partier for at sikre det højeste niveau af friskhed.Evolve blev grundlagt af den prisvindende iværk­sætter Laura Rudoe, som også har udviklet produkterne, for at gøre det lettere for dig at være sund og grøn i hverdagen.

Alt emballage er lavet af genbrugsmaterialer, og er gen­anvendelige – enten genbrugsglas, genanvendt PCR-plast.

@Evolve Beauty – ”Jeg lancerede Evolve i 2009, inspireret af min egen sunde livsrejse og min tro på, at virksomheder bør gøre noget godt for andre, lige så vel som de skal vokse og tjene penge. Evolve er designet til at gøre det nemt for folk at tage små skridt hen imod at få en sundere og grønnere hverdag. Jeg har altid foretrukket naturlige og økologiske fødevarer og skønhedsprodukter fordi jeg kunne mærke at de gjorde gavn og hjalp mig på min egen rejse mod bedre hud. Jeg er meget involveret i tilblivelsen af ​​alle Evolve produkter sammen med mit team af produkteksperter. Jeg undersøger personligt hver ingrediens for at sikre, at den opfylder vores strenge retningslinjer og jeg håndterer også selv alle vores essentielle oliesammensætninger.”

Profil

Med viden og interesse, og ikke mindst engagement i sundhed og miljø, fra et skønhedsbaseret synspunkt, forsøger jeg at gøre en forskel, både for menneskerne og for naturen.

Jeg stillede kritiske spørgsmål til skønhedsindustrien, og konkluderede hvor lille tilgængeligheden af økologisk personligpleje var i Danmark, hvorfor jeg grundlagde Hudterapeuten i 2016, med den mission om at frembringe og udvikle rene økologiske produkter og behandlinger.

– Mikkel Støve

Hvem er vi?

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os