Om Hudterapeuten

Økologisk koncept

Klinikken tilbyder en innovativ tilgang til hudpleje, hvor du kan opleve 100% økologiske behandlinger og produkter, som skaber resultater.

Vi har en ufravigelig holdning omkring ingredienser i kosmetiske produkter, hvorfor vi er særligt fokuseret og opmærksom på sundhed, effektivitet og miljø. Ikke blot for at skåne dig som kunde for skadelige og unødvendige tilsætningsstoffer, men i ligeså høj grad for at skåne vores skrøbelige natur og miljø uden at tilsidesætte effektiviteten.

Hos Hudterapeuten – har vi et tæt samarbejde med Puraveda Organics & Olga’s Organics som leverer rene produkter uden syntetisk kemi.

Det er vores overordnede holding at produkter og behandlinger skal være til din gavn og sundhed.

Puraveda Organics

Består af unikke biokemiske formler, der er lavet på økologiske ingredienser og organiske derivater. Hver eneste ingrediens er rationeret efter videnskabelige principper, som er klinisk testet i uvildige undersøgelser – Produkterne strækker sig i en bred vifte fra hud og kropspleje til hårpleje.

@PuravedaOrganics – ”Det er vores mission og mål at levere overbevisende evidens at botaniske økologiske ingredienser kombineret i en korrekt koncentration er byggesten for naturlige produkter, som ikke kun er det mest sunde valg for dig og din familie (og Jorden), men også det mest effektive valg! Faktisk viser moderne videnskab os på dagligt basis, at nogle af de mest potente medicinske og kraftfulde helende komponenter allerede er skabt af Moder Jord!”

Olga’s Organics

Består af rene simple og økologiske ingredienser. Olga har produceret den første pudder, som er blevet certificeret med USDA ORGANIC, og er desuden blevet vurderet med karaktererne 1 & 2 af Environmental Working Group (International Kemilup), hvor 0 er bedst og 10 er værst.

@Olga Organics – ”Det gik op for mig at der var mange mennesker i denne verden som søgte ren kosmetik. Det hele startede, da jeg blev oplyst om studier, der viste at hverdagsbrug af kemikalier på vores største organ, huden, ikke var det bedste for vores kroppe.

Simpelt og ærligt, så var der ikke et make-up produkt på markedet som jeg stolede nok på til at bruge, hver dag, resten af mit. Jeg tog ansvar og blev den første som kunne lancere et USDA Organic Certificeret make-up produkt”

Profil

Med viden og interesse, og ikke mindst engagement i sundhed og miljø, fra et skønhedsbaseret synspunkt, forsøger jeg at gøre en forskel, både for menneskerne og for naturen.

Jeg stillede kritiske spørgsmål til skønhedsindustrien, og konkluderede hvor lille tilgængeligheden af økologisk personligpleje var i Danmark, hvorfor jeg grundlagde Hudterapeuten i 2016, med den mission om at frembringe og udvikle rene økologiske produkter og behandlinger.

– Mikkel Støve

Hvem er vi?

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os